Η Εταιρεία

Προϊόντα

basket-rgb

gif banner digitalmemodent

MEMODENT  -  ORAL VISION

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ & ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

  WH offers 11-12-2020 sm

Για ακόμα πιο φωτεινά χαμόγελα

 Η Memodent, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρίες του χώρου των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων. Μετά την πρόσφατη διεύρυνση του προιοντικού της χαρτοφυλακίου, που ολοκληρώνεται και διενεργείται κάτω από τη νεοσυσταθείσα εταιρία, Oral Vision, με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύπτει πλεον κάθε είδους ανάγκη του οδοντιατρείου σας με τα πιο αναγνωρίσιμα brands της αγοράς, όπως παρουσιάζονται παρακάτω:

3M-ESPE, BA-INTERNATIONAL, BAUMAN, CEKA-ALPHADENT, DEGUDENT (VITALLIUM-CELTRA-CERAMCO-CERCON), DENTSPLY-SIRONA, DFS, EFFEGI, INTENSIV, IVOCLAR-VIVADENT, LEIBINGER, PREMIUM PLUS, RENFERT, SCHUTZ-MANI, SMI, UGIN-DENTAIRE, W&H, YETI, ZHERMACK, ZIRKOZAN, CARESTREAM, CBM, COLTENE, DMG, DELTADENT, EURONDA, ERKODENT, DENTATUS, HAHNENKRATT, HU-FRIEDY, MAXTERLANG, POLODENT, POLYDENTIA, ROEKO, SDI, STODDARD, ULTRADENT, UNIVET.

Σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας για να βρούμε μαζί άριστες λύσεις για την αρτιότερη λειτουργία του οδοντιατρείου ή του εργαστηρίου σας.

 

MEMODENT - Δημιουργούμε το πιο ενημερωμένο e-shop!

MEMODENT - Συνεργασία που σας προσφέρει:

- Εκπληκτικές προσφορές τώρα και μέσω site 
- Μεγάλη ποικιλία υλικών & επάρκεια εμπορευμάτων όλων των εταιρειών
- Πλήρη σειρά οδοντιατρικών εργαλείων & μικροσυσκευών
- Πολλαπλές δυνατότητες επιλογών
- Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση
- Επιστημονική και υπεύθυνη ενημέρωση για χρήση και εφαρμογή υλικών
- Αυθημερόν παραδόσεις
- Προσιτές τιμές
- Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

MEMODENT - Έμφαση στην επιστημονική ενημέρωση:

Η Memodent-Oral Vision αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή επιστημονική ενημέρωση πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο και για να αποκτήσετε επιστημονική και υπεύθυνη ενημέρωση για τη χρήση και την εφαρμογή των υλικών που σας ενδιαφέρουν.

 

implantology-sponsor-greek oral vision site

 

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

3m ortho seminar mini

 

 

 ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

 

Memodent Oral Catalogue 2020 exo

MEMODENT ORTHODONTIC CATALOGUE exoo

Odontotexnikos Katalogos 2017 exo